top of page

Leer mij kennen

Mijn naam is Eunice de Vos en ik ben getrouwd met de aller leukste man van de wereld, moeder van twee fantastische tieners en ook nog mam van een vrolijke wolk, onze Samojeed Skye. 

In het dagelijks leven mag ik samen met mijn man leiding geven aan een kerk in Hoogeveen wat we met veel plezier en passie doen. Vanuit deze roeping is het verlangen gekomen om mensen te mogen coachen. God heeft jou en mij zo bijzonder mooi gemaakt! Nog voor onze geboorte had Hij een plan voor ons leven! We zijn hier niet zomaar, we zijn hier met een doel, we zijn hier met een missie!

Alleen zie ik dat deze missie, dat dit doel, vaak van ons geroofd wordt. We lijken wel een beetje onder het stof te zitten, overschaduwd te worden door het leven en zelfs belemmerd te worden om te gaan staan en te schitteren. We reageren zo 'automatisch' of zelfs 'overlevend' .....  en dat is nou net datgene wat mijn hart raakt!

Ik geloof dat God jouw heelheid voor ogen heeft! Dat Hij jouw leven wil aanraken, zodat je herstel mag ontvangen en durft op te staan, durft te schitteren zoals Hij jou bedoeld heeft.

Niet meer overleven maar LEVEN! VRIJ ZIJN!

En daar wil ik graag een schakel in zijn, daarom is Bloei door Hem geboren. 

Ik geloof, dat als we echt willen veranderen, als we echt willen genezen, als we echt heel willen worden, dat wij terug mogen keren naar onze basis, naar onze Schepper. Want Hij is de gever van heelheid!

Samen met jou, onder leiding van de Heilige Geest,  wil ik met je ontdekken hoe jij bedoeld bent door jouw Schepper. Dat doen we  door te kijken naar het verleden, het heden en de toekomst. Op welke fundamenten bouw je? Wat zijn je innerlijke overtuigingen? En hoe stimuleren die overtuigingen jou of belemmeren ze jou?

 

Want ik merk dat we door de jaren heen heel wat bagage hebben verzameld die ons eigenlijk alleen maar in de weg staat om te groeien en te bloeien. Daarom wordt het tijd om op te gaan staan en te schitteren.

Het is tijd om te bloeien.

Bloei door Hem!

bottom of page